Close

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Ingen personlige  oplysninger der registreres på vores hjemmeside, bliver på noget tidspunkt  overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer  opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere  hos os. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en  sikker krypteret metode gennem Webshoppen. Vores betalinger foregår gennem godkendte udbyder af betalingstjenester. Under et køb udbeder vi os navn, adresse,  telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til  behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på  ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.  Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt.  politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Jvf.  persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på  baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

COOKIES

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger weroshop.dksamt ethvert subdomæne. Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik og vi indsamler aldrig persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse. På weroshop.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Vi bruger følgende cookies:

1. Godkendelses cookie. Bruges til at autorisere registrerede brugere.

2. Kunde cookie. Bruges til at identificere gæstekunder.

3. Sammenlign produkter cookie. Gemmer en liste af produkter til sammenlign produkter siden.

4. Senest viste produkter cookie. Gemmer en liste af de senest viste produkter.

Tilmeld nyhedsbrev
E-mail:

    Vores websider virker også på alle mobile enheder, så besøg og køb hos os, når bare du har en internet forbindelse./Our websites works on all mobile devices

    Er du eksisterende kredit kunde hos os (kræver godkendelse) kan du handle i vores webshop til dine normale betingelser, og du vælger dette under betaling når du
    har bestilt/købt det du har brug for.

    Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt pris- og specifikationsændringer m.v. Generelt foretager vi prisregulering årligt i forhold til den normale prisindeks
    regulering./There responsible for misprints, out of stock items and price and specification changes, etc. Generally we carry out regulated prices annually compared to
    the normal price index adjustment.

    Alle priser er ekskl. moms og i DKK./All prices are excl. tax and in DKK

    For at handle uden moms/vat skal du oplyse et gyldigt moms/vat nummer, og efterfølgende tjekker vi dette i systemerne. Du vil herefter modtage et nyt totalbeløb/betaling
    uden moms/vat. Hvis du er oprettet som kunde kan du fremover handle uden moms/vat automatisk. Men ved enhver handel vil der blive tjekket for gyldighed.
    Momsfritagelse kan kun finde sted i forhold til de danske regler på området – dvs. hovedsagligt for udenlandske kunder med gyldigt moms / VAT nummer.
    Venligst kontakt os hvis du har spørgsmål.

    To act without tax / vat you must provide a valid VAT / vat number, and then we check that in the systems. You will then receive a new total amount / payment
    without tax / vat. If you are a registered customer you can continue shopping without tax / vat automatically in the future. However any trade will be checked for validity.
    The exemption can only be made in relation to the tax / VAT administration's rules in Denmark - ie. mainly for foreign customers with valid VAT number.
    Please contact us if you have questions.

Hvid Dankort EDankort MasterCard Visa Visa Electron American Express Maestro JCB PayPal Pay at pickup Money transfer Payment Request
Hvid SECURE PAYMENT
Payment Solutions is PCI certified by VISA / Mastercard and all communication is encrypted.